Club van 100

Sponsoring voor het zeilklaar maken VKO boten

Om deze boten vaarklaar te maken heeft de VKO een beperkt budget. We zijn op zoek naar sponsoren. We willen er minstens 100! Want ook voor sponsoring geldt veel kleine beetjes maken een boot! Doe dus mee aan de Club van 100 voor de V1155!

Omdat concrete sponsoring veel leuker is gaan we elke DigiPlané een kort overzicht van de vorderingen geven en een lijst van zaken opgeven die we de komende 6 maanden gesponsord willen hebben om door te kunnen met dit project. Voor de komende maanden denken we nodig te hebben:

Epoxy injectie hars 2,5 ltr    set a € 40,-
Epoxy impregneer hars 8kg     ca. € 120,-
Aceton 2 liter ca. € 10,-
Wegwerpkwasten diversen  ca. € 30,-
Schuurpapier diversen            ca. € 40,-
Grondlak tweecolux      ca. € 70,-
Dubbel UV lak 6 sets      set a € 50,-
Nitril handschoenen & beschermingsmateriaal    ca. € 20,-

Later zal hier nog hout voor vloeren en andere zaken, beslag, lijnen, zeilen etc. bij komen. Heb je nog goed bruikbare spullen liggen denk aan dit project en doe ze niet weg. We komen in de volgende DigiPlane met een meer gedetailleerde vraag voor spullen maar we hebben er nu nog geen plek om dit op te slaan. Hou dus de DigiPlané goed in de gaten.

Niet alleen spullen maar ook klushulp is natuurlijk meer dan welkom. Ook zonder ervaring ben je welkom: nog sterker nog nooit met epoxy gewerkt of nog nooit een spant gerepareerd? Dan is dit misschien wel een mooie kans om hier eens onder begeleiding mee kennis te maken.

Doe je mee met de Club van 100 geef dan op wat je wilt sponsoren, zijn het spullen dan spreken we af hoe we dit kunnen regelen maar het kan ook financieel. Maak in dit geval dan een bedrag uit de lijst hierboven over naar de VKO (NL52 ABNA 0586 7856 04 t.n.v. penningmeester VKO) onder vermelding Club van 100 en het item dat je wilt sponsoren. De VKO zal dit dan voor dat geld aanschaffen. Als het betreffende item al volledig is gesponsord heeft de VKO het recht om het geld voor een ander nog niet door sponsoring gedekt item te besteden.

Voor mee klussen, sponsoring in natura etc kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle bijdragen en inzet worden gewaardeerd!

VKO Bestuur

Afbeelding1.jpgAfbeelding3.jpg